GUSTA CEVA DIFERIT

PREPARATE ORIGINALE

Incearca bucataria noastra si vei ramane surprins de tot ceea ce vei gusta. Preparatele noastre sunt pregatite din cele mai proaspete ingrediente. Viziunea noastra pentru bucatarie este de a avea un meniu mai restrans dar proaspat si bun. Aprovizionarea se face in mare parte de la producatori locali. Vrem sa ajutam comunitatea din care facem parte, atat cat putem.

Felul nostru principal sun burgerii. Avem propriile retete, special create pentru PLAN. Ne place sa folosim multe legume puse pe gratar si condimentate. Credem ca acesta e unul dintre motivele pentru care burgerii nostri au un gust aparte, atat de apreciat de clientii nostri.

CELE MAI BUNE INGREDIENTE

CARNE SI LEGUME PROASPETE

Aprovizionam zilnic bucataria cu cate putin. In fiecare seara facem necesarul pentru a doua zi. Astfel ne asiguram ca vom avea tot timpul produse proaspete. Defapt, acest e secretul pentru a face o mancare buna: produsele proaspete si de calitate. Toate legumele si fructele le cumparam din piata din cartier. Ne place sa credem ca astfel aducem un beneficiu atat pentru noi ca avem produse de calitate, cat si comunitatii.

IESIRI REUSITE CU PRIETENII

COCKTAILURI CLASICE SI ORIGINALE

PLAN e locul ideal in care sa iesi cu prietenii. Atmosfera degajata din local, spatiul primitor si modern vor face ca fiecare iesire in oras sa fie una reusita. La noi gasesti toate cocktailurile clasice insa si cocktailuri originale, create special pentru clientii nostri. Trebuie neaparat sa incerci cocktailul Grigorescu sau limonadele noastre Frozy.

MOVIE NIGHT    GAME OF THRONES

IN FIECARE LUNI, DE LA ORA 20:00 AVEM “SEARA DE SERIAL”. GAME OF THRONES E SERIALUL DIFUZAT!

GAME NIGHT   CELE MAI CAUTATE COMPETITII

DIFUZAM TOATE COMPETITIILE SPORTIVE IMPORTANTE PENTRU TINE

VIDEO

DIFUZAM TOATE MECIURILE IMPORTANTE

MOVIE NIGHT

TRUMP + COLA SAU HOLSTEN 23lei

LAVA CAKE

CEL MAI CAUTAT DESERT

FREE WI-FI

INTERNET GRATUIT. ACCES FARA PAROLA

PLAN bistro cafe